Εφεση Βωβού κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου για πτώχευση της εταιρείας - iefimerida.gr

Εφεση Βωβού κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου για πτώχευση της εταιρείας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διοίκηση της εταιρείας του Μπάμπη Βωβού υπέβαλε ένσταση κατά της απόφασης Πρωτοδικείου Αθηνών, το οποίο κήρυξε την εταιρεία σε πτώχευση έπειτα από απαίτηση πιστωτή της.

Ειδικότερα, το Πρωτοδικείο Αθηνών, εξέδωσε την υπ' αριθ. 329/29.03.2013 απόφαση πριν από μερικές ημέρες με την οποία κηρύσσει την «Μπάμπης Βωβός - Διεθνής Τεχνική ΑΕ» σε πτώχευση έπειτα από απαίτηση της πιστώτριας εταιρείας «ΚΟΛΕΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ».

Από την πλευρά της η εταιρεία του Μπάμπη Βωβού στην έφεσή της αναφέρει:

«Επειδή η διοίκηση της εταιρείας αναμένει την έκδοση της αποφάσεως επί της αιτήσεώς της για το άνοιγμα της διαδικασίας εξυγίανσης, αίτηση η οποία εκδικάστηκε στις 23/01/2013, θα προβεί σε έφεση κατά της υπ' αριθ. 329/29.03.2013 αποφάσεως, καθότι, μετά την έκδοση της αποφάσεως επί της διαδικασίας εξυγίανσης, η πτώχευση δεν θα παράγει έννομα αποτελέσματα.

Η εταιρεία, κατά τη χρήση 2012, έχει προβεί σε πληρωμές, που υπερβαίνουν τα 10 εκατ. ευρώ, γεγονός που πιστοποιεί ότι δεν βρίσκεται σε στάδιο παύσης πληρωμών.

Σημειώνεται ότι η εκδίκαση της υπόθεσης έγινε ερήμην της διοίκησης της εταιρείας, λόγω εκκρεμούσης της διαδικασίας του άρθρου 99».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ