ΣΕΒ - ΓΣΕΕ: Το επίδομα γάμου δεν έληξε - Ισχύει ως τις 15 Μαΐου - iefimerida.gr

ΣΕΒ - ΓΣΕΕ: Το επίδομα γάμου δεν έληξε - Ισχύει ως τις 15 Μαΐου

ΣΕΒ - ΓΣΕΕ: Το επίδομα γάμου δεν έληξε σήμερα - Ισχύει ως τις 15 Μαΐου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως τις 15 Μαΐου εξακολουθεί να ισχύει το επίδομα γάμου, όπως επισημαίνει ο ΣΕΒ σε ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το απόγευμα της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, ο ΣΕΒ αναφέρει πως «σύμφωνα με την νομοθεσία (ΠΥΣ 6/2012), μετά τη λήξη της ισχύουσας ΕΓΣΣΕ. 2010-2012 στις 14/2/2013, οι κανονιστικοί όροι αυτής, μεταξύ των οποίων και το επίδομα γάμου, παρατάθηκαν για ένα τρίμηνο και ισχύουν μέχρι την 15η Μαΐου του τρέχοντος έτους. Ως εκ τούτου, η συζήτηση που ανέκυψε για κατάργηση του επιδόματος γάμου δεν ευσταθεί».

Παράλληλα η ΓΣΕΕ, επικαλούμενη σχετική γνωμάτευση της νομικής υπηρεσίας της Συνομοσπονδίας, υποστηρίζει ότι τουλάχιστον έως τις 15 Μαΐου ισχύουν το επίδομα γάμου και οι υπόλοιποι κανονιστικοί όροι της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΕΓΣΣΕ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ