Η φοροδιαφυγή θα στοιχίσει στους Ντόλτσε-Γκαμπάνα 343 εκατομμύρια ευρώ - iefimerida.gr

Η φοροδιαφυγή θα στοιχίσει στους Ντόλτσε-Γκαμπάνα 343 εκατομμύρια ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δίδυμο των Ιταλών μόδιστρων Dolce & Gabbana καταδικάσθηκε σε δεύτερο βαθμό να πληρώσει πρόστιμο 343 εκατομμυρίων ευρώ για υπόθεση φοροδιαφυγής.

Το εφετείο δικαίωσε την ιταλική εφορία, η οποία έχει επιβάλει στους Ντομένικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα ένα βαρύ πρόστιμο 343,4 εκατομμυρίων ευρώ συν τους τόκους, καθώς στην ετυμηγορία διαπιστώθηκε «μια στάση παραβίασης της νομοθεσίας με μόνο στόχο να υπάρξει φορολογικό πλεονέκτημα».

Οι δύο στυλίστες δικάζονταν από τον περασμένο Δεκέμβριο για δεύτερη φορά - μετά την ακύρωση από το Ακυρωτικό Δικαστήριο μιας πρώτης διαδικασίας που είχε τελειώσει με την αθώωσή τους -επειδή στέρησαν παρανόμως από την εφορία περίπου 840 εκατομμύρια ευρώ μέσω ανακριβειών στις δηλώσεις των εισοδημάτων τους.

«Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω ρούχα κι αυτό είναι όλο! Ας κάνουν κι ας λένε ότι θέλουν», σχολίασε στο Twitter ο Στέφανο Γκαμπάνα. Επανέλαβε επίσης ότι είναι αθώος: «το να είμαι κατηγορούμενος για κάτι που δεν είναι αλήθεια, δεν είναι ωραίο πράγμα, αλλά κατά βάθος αδιαφορώ, όλοι θα καταλήξουμε κάτω από το χώμα».

Το δίδυμο δεν αποκλείεται να καταθέσει νέα προσφυγή στο Ακυρωτικό Δικαστήριο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ