To πρωταπριλιάτικο αστείο του ΣΚΑΪ που ... αναστάτωσε το Υπουργικό Συμβούλιο [εικόνα] - iefimerida.gr

To πρωταπριλιάτικο αστείο του ΣΚΑΪ που ... αναστάτωσε το Υπουργικό Συμβούλιο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μείωση των αποδοχών των υπουργών κατά 25% ζήτησε ο πρωθυπουργός: η είδηση αυτή από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ αιφνιδίασε τους ανυποψίαστους που είχαν ξεχάσει πως σήμερα είναι Πρωταπριλιά και παραδοσιακά τα μέσα ενημέρωσης γράφουν ευφάνταστες ειδήσεις (που θα μπορούσαν να είναι και εισηγήσεις).

To πρωταπριλιάτικο αστείο του ΣΚΑΪ που ... αναστάτωσε το Υπουργικό Συμβούλιο [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με το άρθρο – το οποίο στο τέλος του αποκάλυπτε πως είναι πρωταπριλιάτικο αστείο- «Σε μια συμβολική κίνηση αλληλεγγύης και κοινωνικής δικαιοσύνης προχωρά ο πρωθυπουργός. Σε έκτακτο υπουργικό συμβούλιο που συνεκλήθη, ο κ. Σαμαρά αποφάσισε νέα μείωση, 25% στις αποδοχές των υπουργικών στελεχών, απόφαση που επιδοκίμασαν ομόφωνα τόσο οι ίδιοι οι υπουργοί όσο και οι κυβερνητικοί εταίροι κ. Βενιζέλος και Κουβέλης.»

Το δημοσίευμα συνέχιζε αναφέροντας πως με ομόφωνη απόφαση των πολιτικών αρχηγών από όλη τη βουλή αποφασίστηκε η κατάργηση της βουλευτικής σύνταξης, που από ένα μεγάλο μέρος των πολιτών εκλαμβάνεται ως κοινωνικά προκλητική. Ανέφερε επίσης πως δρομολογείται και η ριζική αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου περί ευθύνης υπουργών και την υπαγωγή των περιπτώσεων οικονομικών εγκλημάτων υπουργών στις διατάξεις του νόμου για τους καταχραστές του Δημοσίου και της καταπολέμησης του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Το δημοσίευμα καταλήγει ως εξής: (Μικρή πρωταπριλιάτικη είδηση. Για να είμαστε πάντως δίκαιοι, ο κ. Σαμαράς είχε αποφασίσει τη μείωση 30% στους μισθούς των υπουργών και των υφυπουργών, στην πρώτη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου της νέας κυβέρνησης. Για κατάργηση των βουλευτικών συντάξεων... αναμένουμε).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ