«Έγινα έμπορος ναρκωτικών αφού ο ροκ σταρ πατέρας μου με απέρριψε», δηλώνει ο γιος του Τομ Τζόουνς - iefimerida.gr

«Έγινα έμπορος ναρκωτικών αφού ο ροκ σταρ πατέρας μου με απέρριψε», δηλώνει ο γιος του Τομ Τζόουνς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις δυσμενείς επιπτώσεις που είχε η απουσία του πατέρα του, Τομ Τζόουνς, από την ζωή του μίλησε ο 24χρονος πρώην έμπορος ναρκωτικών γιος του.

«Ήμουν πάντα πολύ θυμωμένος. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πλακώνομαι στο ξύλο με κάθε παιδί στην τάξη. Ούτε θυμάμαι πόσα σχολεία άλλαξα. Ήταν φανερό ότι είχα ανάγκη από μια πατρική φιγούρα. Για αυτό και στράφηκα σε μεγαλύτερους τύπους με εγκληματικό παρελθόν».

Αυτό δήλωσε ο 24χρονος Τζόναθαν Μπέρκερι (σ.σ. που χρησιμοποιεί το όνομα Τζον Τζόουνς), καρπός ενός τριήμερου δεσμού το 1987 ανάμεσα στον διάσημο τραγουδιστή και στην μοντέλο μητέρα του.

Μετά από σχετική μήνυση ο Τομ Τζόουνς αναγκάστηκε να τον αναγνωρίσει ως γιο του και βρέθηκε να πληρώνει πάνω από 2.000 ευρώ το μήνα διατροφή. Αλλά ποτέ δεν τον πήρε τηλέφωνο στα γενέθλια του ή αναγνώρισε την παρουσία του με άλλο τρόπο.

Κάτι που είχε, σύμφωνα με τον ίδιο, σαν αποτέλεσμα «Να προσπαθήσω να μουδιάσω τον πόνο μου με ναρκωτικά. Άρχιζα να καπνίζω μαριχουάνα στα 16 μου και στην συνέχεια πέρασα στα υπνωτικά, το ecstasy και την κοκαΐνη. Στην πορεία (σ.σ. Όταν τον πέταξε η μάνα του έξω από το σπίτι) άρχισα να πουλάω ναρκωτικά. Ενώ αγόρασα και δυο πιστόλια. Τα φορούσα στους ώμους και τα αποκαλούσε 'αδέλφια'».

Μετά από δυο χρόνια που τα πέρασε ως άστεγος και μια σύλληψή του για κατοχή ναρκωτικών , ο Τζόουνς άρχισε να αλλάζει την ζωή του. Αλλά εξακολουθεί να ονειρεύεται να βγει και να τραγουδήσει στο The Voice, όπου κριτής είναι ο πατέρας του, προκειμένου να του κάνει -όταν γυρίσει και συνειδητοποιήσει ποιος είναι- μια «άσεμνη χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλό μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ