Καλαμάρι κατάπιε ενεργή ωρολογιακή βόμβα προκαλώντας πανικό στην Κίνα - iefimerida.gr

Καλαμάρι κατάπιε ενεργή ωρολογιακή βόμβα προκαλώντας πανικό στην Κίνα

Καλαμάρι κατάπιε ενεργή ωρολογιακή βόμβα προκαλώντας πανικό στην Κίνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μία τρομακτική «έκπληξη» ήρθε αντιμέτωπος ένας ψαράς στην Κίνα, όταν ψαρεύοντας στην περιοχή Γκουανγκντονγκ έπιασε ένα καλαμάρι το οποίο έκρυβε στην κοιλιά του μία ενεργή ωρολογιακή βόμβα!

Όπως δήλωσε και ο ψαράς, όταν έπιασε το καλαμάρι έδειχνε «πρησμένο» όμως δεν έδωσε σημασία, αλλά όταν τεμαχίστηκε στην ψαραγορά της Τζιαολινγκ αποκαλύφθηκε τι έκρυβε μέσα του.

«Αυτό το είδος καλαμαριού ζει κοντά στις ακτές και κανονικά τρέφεται με μικρά ψαράκια και γαρίδες», δήλωσε στην κινεζική εφημερίδα Γκουανγκζου Daily ο ψαράς. «Ίσως μπέρδεψε τη βόμβα με το αγαπημένο του φαγητό και την καταβρόχθισε. Σίγουρα είχε πολύ μεγάλη κοιλιά όταν το ψάρεψα» πρόσθεσε.

Η βόμβα ήταν σχετικά μικρού μεγέθους, ζύγιζε περίπου 1,3 κιλά και είχε σχήμα μελιτζάνας,ενώ όπως εκτιμά η αστυνομία, είναι πιθανό να έπεσε από διερχόμενο πολεμικό αεροσκάφος, ωστόσο δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί η ηλικία της.

Μετά την ανακάλυψη της βόμβας ο ψαράς κάλεσε την αστυνομία και οι πυροτεχνουργοί προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ