«Δάκρυσε ο Καραμανλής, συρρέουν πιστοί για να προσκυνήσουν» και άλλα tweets για το πολυφωτογραφημένο δάκρυ - iefimerida.gr

«Δάκρυσε ο Καραμανλής, συρρέουν πιστοί για να προσκυνήσουν» και άλλα tweets για το πολυφωτογραφημένο δάκρυ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φυσικά δεν ξέφυγε από το σχολιασμό στο twitter η εικόνα του Κώστα Καραμανλή να δακρύζει στη κηδεία του στενού συνεργάτη του Θανάση Νάκου.

Ο Κώστας Καραμανλής έφτασε καταχειροκροτούμενος στο Βόλο για να παρακολουθήσει τη κηδεία του Θανάση Νάκου. Δεν άντεξε μάλιστα την φόρτιση και μπροστά σε όλους δάκρυσε.

Ήταν μια σπάνια στιγμή για τον τέως πρωθυπουργό που προφανώς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το δάκρυ του τόσο εξαιτίας της στενής σχέσης που είχε με τον Θανάση Νάκο όσο και εξαιτίας του κλίματος που επικρατούσε στην κηδεία αλλά και της υποδοχής που έτυχε ο ίδιος. Το περιστατικό συνέβη κατά τη έξοδό του από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου στο Βόλο, λίγο πριν την έξοδο της σορού και το απαθανάτισε ο φακός του e-volos. Αμέσως άρχισαν τα σχόλια στο twitter. Eνδεικτικά είναι τα ακόλουθα:

  • Δάκρυσε ο Καραμανλής. Μόλις έγινε γνωστή η είδηση, πιστοί άρχισαν να συρρέουν κατά εκατοντάδες για να προσκυνήσουν!
  • Η πραγματική είδηση δεν είναι ότι 'δάκρυσε ο Καραμανλής'. Είναι ότι υπάρχει ακόμα ανάμεσα μας, σιωπηλός για να μην μας ταράξει.
  • Δάκρυσε ο Κωστάκης Καραμανλής στη κηδεία του Νάκου. Φήμες λένε ότι λίγα λεπτά πριν έτρωγε γύρο με κρεμμύδι, εξού και το αυθόρμητο δάκρυ...
  • Ο Κωστάκης Καραμανλής μπορεί να δάκρυσε αλλά δεν μίλησε...
  • Χέστηκε η Φατμε στο Γενί Τζαμί (Video + Photo) RT @e_volosgr Δάκρυσε ο Καραμανλής στο Βόλο .
  • Δάκρυσε ο Καραμανλής στο Βόλο... Eγώ έκλαψα από απελπισία για τους γελοίους κλακαδόρους Βολιώτες.
  • Ε Μ ΠΡΟ Σ... για Ανάπτυξη !: Δάκρυσε ο Καραμανλής στην κηδεία
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ