Μπορούν και χωρίς τους Τζέιμς, Γουέιντ οι Μαϊάμι Χιτ [βίντεο] - iefimerida.gr

Μπορούν και χωρίς τους Τζέιμς, Γουέιντ οι Μαϊάμι Χιτ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι Μαϊάμι Χιτ, αν και αγωνίστηκαν χωρίς τους ΛεΜπρόν Τζέιμς, Ντουέιν Γουέιντ, οι οποίοι αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού, πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Σαν Αντόνιο Σπερς με 88-86.

Ο Κρις Μπος, ο οποίος είχε 23 πόντους και εννιά ριμπάουντ, ευστόχησε σε σουτ τριών πόντων 1,1 δευτερόλεπτα πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, χαρίζοντας τη νίκη στο Μαϊάμι και πιθανότατα την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, που τους δίνει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ του ΝΒΑ.

Οι Νιου Γιορκ Νικς , με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ του Καρμέλο Αντονι, νίκησαν 108-89 τους Μπόστον Σέλτικς, ενώ οι Σικάγο Μπουλς επιβλήθηκαν δύσκολα των Ντιτρόιτ Πίστονς με 85-84. Οι Ουάσινγκτον Γουίζαρντς νίκησαν 109-92 τους Τορόντο Ράπτορς, ενώ οι Νιου Ορλίνς Χόρνετς επικράτησαν με 112-92 των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ