Η 25χρονη νίκησε τη λευχαιμία και δολοφονήθηκε από τους κακοποιούς με τα καλάσνικοφ - iefimerida.gr

Η 25χρονη νίκησε τη λευχαιμία και δολοφονήθηκε από τους κακοποιούς με τα καλάσνικοφ

Η 25χρονη νίκησε τη λευχαιμία και δολοφονήθηκε από τους κακοποιούς με τα καλάσνι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βράδυ της Παρασκευής στα Ισθμια Κορινθίας γράφτηκε μία από τις πλέον τραγικές ιστορίες όταν μία 25χρονη κοπέλα έπεσε νεκρή από τις σφαίρες κακοποιών. Το συγκλονιστικό είναι πως η άτυχη κοπέλα κινούταν με το αυτοκίνητο της στο αντίθετο ρεύμα από εκείνο που γινόταν η αστυνομική καταδίωξη.

Η 25χρονη δούλευε σε ξενοδοχείο στις Κεχριές ως βοηθός λογίστρια και τη μοιραία νύχτα επέστρεφε στο σπίτι της, ωστόσο στο ύψος των Ισθμίων μία σφαίρα από το καλάσνικοφ του ενός από τους δραπέτες έβαλε τέλος στη ζωή της.

Ο κακοποιός πυροβόλησε κατά των αστυνομικών, η σφαίρα χτύπησε στο οδόστρωμα, εξοστρακίστηκε, χτύπησε στον προφυλακτήρα του οχήματος της κοπέλας, τον διαπέρασε, τρύπησε το πίσω κάθισμα και σφηνώθηκε στο στήθος της, κόβοντας το νήμα της ζωής της.

Η άτυχη Κατερίνα γεννήθηκε είχε γεννηθεί με λευχαιμία, όπως γράφει το Έθνος και κατάφερε να κερδίσει την ασθένεια με τη βοήθεια του αδελφού της. Η Κατερίνα ήταν 10 ετών όταν ήρθε στη ζωή ο αδελφός της και οι γιατροί πήραν βλαστοκύτταρα από το νεογέννητο και έκαναν μεταμόσχευση στην Κατερίνα, σώζοντάς της τη ζωή.

Άριστη μαθήτρια, πέρασε στην ΑΣΟΕΕ, σπούδασε και έπιασε δουλειά ως βοηθός λογίστρια σε ξενοδοχείο κοντά στο πατρικό της. Όλοι μιλούν για ένα γλυκό και καλό κορίτσι.

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας θα γίνει σήμερα, στις 18:00, στο ναό της Ζωοδόχου Πηγής. Συγγενείς και φίλοι θα τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία από το σπίτι της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ