Τι είπε ο σύντροφος της Σοφίας Καρβέλα για το μωρό που περιμένουν - iefimerida.gr

Τι είπε ο σύντροφος της Σοφίας Καρβέλα για το μωρό που περιμένουν

Τι είπε ο σύντροφος της Σοφίας Καρβέλα για το μωρό που περιμένουν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η οικογένεια της Σοφίας Καρβέλα για το παιδί που περιμένει με τον σύντροφό της Θανάση Πανουργιά, είδηση που επιβεβαίωσε και η γιαγιά της στην πρεμιέρα της παράστασης «Δαίμονες».

Η μητέρα του Νίκου Καρβέλα ​επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν την Σοφία Καρβέλα να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, λέγοντας «ναι, ναι, είναι έγκυος! Η Σοφία είναι σε ενδιαφέρουσα! Το λέω, δεν πειράζει, δεν είναι κακό!».

Λίγο αργότερα και η Αννα Βίσση ερωτώμενη για την απουσία της κόρης της από την πρεμιέρα της δεν άφησε κανένα περιθώριο για αμφισβήτηση της είδησης: «Η Σοφούλα, δυστυχώς δεν μπορούσε να έρθει γιατί είναι στην Αμερική, Θα ήθελα να πάνε όλα καλά πρώτα και μετά θα τα πούμε! Είναι υπέρβαση της ευτυχία πλέον» δήλωσε η τραγουδίστρια χωρίς να κρύβει τη χαρά της.

Από την πλευρά του, ο σύντροφος της Σοφίας Καρβέλα, Θανάσης Πανουργιάς, μιλώντας στην εφημερίδα RealNews, περιορίστηκε να πει «είναι όλα καλά, φυσικά και είμαι πολύ ευτυχισμένος»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ