Βάσω Λασκαράκη: Εχω καθαρίσει πολλή σκάλα – Σκούπα-μάπα - iefimerida.gr

Βάσω Λασκαράκη: Εχω καθαρίσει πολλή σκάλα – Σκούπα-μάπα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις πρώτες δουλειές που έκανε όταν τελείωσε τη σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος αλλά και στο πώς βοηθούσε τους γονείς της στη δουλειά τους, οι οποίοι διατηρούν συνεργείο καθαρισμού, μίλησε η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη. «Εκανα παιδικό θέατρο, πειραματικό και παράλληλα δούλευα ως σερβιτόρα» ανέφερε η Βάσω Λασκαράκη μιλώντας στην εκπομπή Joy και αναφερόμενη στην πρώτη περίοδο μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της. Εκτός από αυτό, όμως, όπως αποκάλυψε είχε δουλέψει και στην γκαρνταρόμπα σε κέντρο όπου εμφανίζονταν οι Onirama.

Οπως είπε, όμως, μια από τις πιο δύσκολες δουλειές που έχει κάνει ήταν το να καθαρίσει σκάλες με το συνεργείο καθαρισμού των γονιών της, όταν χρειαζόταν να τους βοηθήσει σε περιόδους που υπήρχε πολλή δουλειά.

«Οι γονείς μου καθαρίζουν πολυκατοικίες, σκάλες. Δουλεύουν μαζί τα τελευταία χρόνια. Δεν είναι εύκολη δουλειά, είναι αρκετά δύσκολη. Είχε τύχει να βοηθήσω παλιά σ΄αυτό, και καμιά φορά σκέφτομαι πώς αντέχουν. Ξυπνάνε χαράματα στις 05:00. Εχω βοηθήσει, πολύ σκάλα, σκούπα μάπα! Μια δουλειά είναι, αν πρέπει να ζήσεις, αν δεν έχει κάτι άλλο να κάνεις, θα την κάνεις. Υπάρχουν άπειρες και κάποιος πρέπει να τις κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ