Απίστευτο: Ο δήμαρχος Ιθάκης χαστουκίζει δημοτικό σύμβουλο γιατί δεν του άρεσαν τα λεγόμενά του [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο: Ο δήμαρχος Ιθάκης χαστουκίζει δημοτικό σύμβουλο γιατί δεν του άρεσαν τα λεγόμενά του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιθάκης, με τον δήμαρχο να χαστουκίζει δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης.

Εκείνη την ώρα γινόταν η συζήτηση του 3ου θέματος που αφορούσε την Ορθή επανάληψη της αρ. 237/2013 απόφασης του Συμβουλίου «Παραχώρηση αίθουσας του Δήμου για τις ανάγκες του Ειρηνοδικείου Ιθάκης», με Εισηγητή τον δήμαρχο Ιθάκης, Γιάννη Κασσιανό.

Κατά την τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου της αντιπολίτευσης Αλέξανδρου Ταφλαμπά, ο κ. Κασσιανός σηκώθηκε και τον χαστούκισε επειδή, όπως αναφέρει το patrastimes, φαίνεται δεν του άρεσαν τα λεγόμενά του.

Τότε μπήκε ανάμεσά τους ο δημοτικός σύμβουλος Αθανάσιος Λιβιτσάνης και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Η πρόεδρος του ΔΣ Νίκη Παναγιωτοπούλου φώναξε ότι διακόπτει το ΔΣ, όμως αυτό διεκόπη μετά την αποχώρηση των συμβούλων της αντιπολίτευσης και μερικών από τη συμπολίτευση.

Ωστόσο, ο κ. Ταφλαμπάς δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο γεγονός.

Τι απάντησε ο δήμαρχος με δηλώσεις του

Τις δικές τους εξηγήσεις για το επεισόδιο στο δημοτικό συμβούλιο της Ιθάκης έδωσαν οι δύο πρωταγωνιστές τις υπόθεσης μιλώντας στην εκπομπή «Σκάι Καλημέρα» σήμερα το πρωί. «Το χαστούκι είναι κατάληξη δύο χρόνων υπομονής... προηγουμένως με είχε αποκαλέσει καραγκιόζη» υποστήριξε ο δήμαρχος Ιθάκης.

«Προσπάθησαν να μου αφαιρέσουν τον λόγο, είχε αρχίσει να φωνάζει εις επήκοον όλων ότι θα με πετάξει από το παράθυρο τέσσερις φορές. Την τέταρτη φορά που το είπε τον αποκάλεσα με τη γνωστή φράση» παραδέχθηκε ο δημοτικός σύμβουλος.

Και οι δύο πάντως χαρακτήρισαν καθαρά πολιτική τη διαφορά τους, έστω κι αν κατέληξε σε χαστούκι.

«Δεν είμαστε εχθροί, το ζήτημα είναι καθαρά πολιτικό» ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Ταφλαμπάς, ο οποίος πρόσθεσε ότι δεν... πτοείται από χαστούκια και θα συνεχίσει να πηγαίνει στα δημοτικά συμβούλια.

«Όπως ακούσατε είναι καθαρώς πολιτικό το ζήτημα , δεν είναι προσωπικό. Ο κ. Ταφλαμπάς εκπροσωπεί το σαθρό κομμάτι της αυτοδιοίκησης. Δεν είμαι πολιτικός, δύο χρόνια είμαι δήμαρχος και δύο χρόνια έχω συναντήσει την απόλυτη άρνηση του κ. Ταφλαμπά» ανέφερε ο δήμαρχος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ