Τραγωδία στην Πάτρα - Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε μικρό αγόρι - iefimerida.gr

Τραγωδία στην Πάτρα - Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε μικρό αγόρι

Τραγωδία στην Πάτρα - Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε μικρό αγόρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο το απόγευμα στην πόλη της Πάτρας, όταν διερχόμενο Ι.Χ παρέσυρε και σκότωσε ένα μικρό αγόρι που προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7.30 το απόγευμα του Σαββάτου στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάτρα, όταν στο ύψος του σούπερ μάρκετ Lidl ο μικρός ακολούθησε τη μητέρα του που προσπαθούσε να περάσει απέναντι.

Οπως γράφει η ιστοσελίδα patrastimes, ο ανήλικος παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο και άπαντες στην περιοχή πάγωσαν. Μάλιστα ο σοκαρισμένος οδηγός του οχήματος άρχισε να προπηλακίζεται από περαστικούς, ενώ στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε το παιδί στο Καραμανάδειο νοσοκομείο, όμως παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ