Τελειώνει ο Φάμπρι, έρχεται ο Βονόρτας! - iefimerida.gr

Τελειώνει ο Φάμπρι, έρχεται ο Βονόρτας!

Τελειώνει ο Φάμπρι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λευκό μαντήλι είναι έτοιμη να κουνήσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού στον προπονητή της ομάδας, Φάμπρι μετά τα λεγόμενα του Ισπανού στο παιχνίδι με τον Πλατανιά. Μάλιστα, έχει ήδη βρεθεί και ο αντικαταστάτης του, ο οποίος θα είναι κατά πως φαίνεται ο Γιάννης Βονόρτας.

Σύμφωνα με την αθλητική ιστοσελίδα, gazzetta.gr, τα όσα είπε ο Ισπανός τεχνικός μετά την ήττα-σοκ του Τριφυλλιού στο ΟΑΚΑ από τον Πλατανιά, εκτός από την οργή των ποδοσφαιριστών, έφεραν και τη δυσαρέσκεια της διοίκησης του συλλόγου. Οι «πράσινοι» μάλιστα φρόντισαν να κάνουν γνωστό μέσω «κύκλων», ότι δεν συμφωνούν καθόλου με τα λεγόμενα του Φάμπρι, αφού οι παίκτες τουλάχιστον αυτή τη φορά είχαν πάθος και προσπάθησαν για τη νίκη.

Έτσι, ο Ίβηρας τεχνικός από το βράδυ του Σαββάτου μετράει... ώρες στον πάγκο του Τριφυλλιού κι εκείνος που δείχνει επικρατέστερος για να βρεθεί στο τιμόνι της ομάδας στα εναπομείναντα παιχνίδια, είναι ο πρώην βοηθός του Χουάν Ραμόν Ρότσα, Γιάννης Βονόρτας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ