Η ήττα από τον Πλατανιά δυσκόλεψε τα πλέι οφ για τον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Η ήττα από τον Πλατανιά δυσκόλεψε τα πλέι οφ για τον Παναθηναϊκό

Η ήττα από τον Πλατανιά δυσκόλεψε τα πλέι οφ για τον Παναθηναϊκό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντός έδρας ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από τον «κακό του δαίμονα», τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος για τη Σούπερ Λίγκα. Οι «πράσινοι» έχασαν ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν το «πρόωρο» γκολ που δέχθηκαν από τον Ναζλίδη (μόλις στο 4ο λεπτό), ενώ διαμαρτύρονται – δικαιώς – για πέναλτι που δεν τους δόθηκε, σε χέρι του Ποτουρίδη.

Μοιραία, υπό το βλέμμα του Ερίκ Καντονά που βρέθηκε στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου, ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα και περιόρισε τις ελπίδες του για είσοδο στα πλέι οφ.

Εξάλλου, σε άλλο παιχνίδι, Αρης και Πανθρακικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τις δύο ομάδες να παίζουν κακό ποδόσφαιρο. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν βόλευε καμία από τις δύο ομάδες καθώς ο Άρης είναι στην προτελευταία θέση με 26 βαθμούς, ενώ ο Πανθρακικός βρίσκεται μια θέση πιο πάνω με 27 βαθμούς, όσους έχει και η Βέροια, με έναν αγώνα λιγότερο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ