Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών που σκότωσαν 25χρονη στα Ισθμια

Την Κορινθία και τις γύρω περιοχές «χτενίζουν» οι αστυνομικές αρχές, προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες της ληστείας μίας ταβέρνας στην παλιά εθνική οδό Αθηνών-Θηβών και του θανάσιμου τραυματισμού μίας 25χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιστοσελίδα του «korinthos tv», έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή της Αρχαίας Νεμέας, ψάχνοντας τους κακοποιούς που θεωρούνται ιδιαιτέρως επικίνδυνοι, καθώς φαίνονται αδίστακτοι και διαθέτουν βαρύ οπλισμό (όπλα καλάσνικοφ και εκατοντάδες σφαίρες).

Νωρίτερα, οι αρχές εντόπισαν το τζιπ που χρησιμοποίησαν οι δράστες: πρόκειται για ένα αυτοκίνητο τύπου Subaru Forester, το οποίο αργότερα εγκατέλειψαν, στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ που τους καταδίωκε με τη συνδρομή ειδικών δυνάμεων και ελικοπτέρου. Το τζιπ είχε αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ-1394 και είχε κλαπεί κατά τη διάρκεια της ληστείας στην ταβέρνα.

Η άτυχη 25χρονη τραυματίστηκε χτυπήθηκε θανάσιμα από τα καλάσνικοφ των ληστών, κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία. Αιμόφυρτη, η νεαρή γυναίκα είχε απευθύνει δραματική έκκληση στον φίλο της, μέσω κινητού τηλεφώνου, να τη βοηθήσει. Αν και μεταφέρθηκε ζωντανή στο νοσοκομείο, εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ