Σκουρλέτης: «Ούτε το ευρώ ούτε η δραχμή μπορεί να είναι φετίχ» - iefimerida.gr

Σκουρλέτης: «Ούτε το ευρώ ούτε η δραχμή μπορεί να είναι φετίχ»

Σκουρλέτης: « Ουτε το ευρώ ούτε η δραχμή μπορεί να είναι φετίχ»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επιτακτική ανάγκη για συγκρότηση της ευρωζώνης σε μία εντελώς νέα βάση επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, τονίζοντας ότι χρειάζονται νέες πολιτικές ανάπτυξης που θα προωθούν την κοινωνική δικαιοσύνη.

Μιλώντας στην εφημερίδα Real News της Κυριακής, ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε: «Ούτε το ευρώ, ούτε η δραχμή μπορεί να είναι φετίχ. Εμείς αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των κυρίαρχων νεοφιλελεύθερων πολιτικών λιτότητας και την υιοθέτηση πολιτικών ανάπτυξης που θα προστατεύουν την εργασία και θα προωθούν την κοινωνική δικαιοσύνη. Κάτι τέτοιο προϋποθέτει τη συγκρότηση της ευρωζώνης σε μια εντελώς νέα βάση»

Παράλληλα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ διευκρινίζει ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία εφ όλης της ύλης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες παρά μόνο συμπτώσεις απόψεων σε ορισμένα ζητήματα που αφορούν στο χρέος και την αντιμετώπισή του και παράλληλα επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν προϋποθέσεις συνεργασίας με τη ΔΗΜΑΡ όσο συμμετέχει στη σημερινή κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ