Πρωταθλήτρια του στίβου κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης - iefimerida.gr

Πρωταθλήτρια του στίβου κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η χρυσή Μεσογειονίκης του 2009 στην Πεσκάρα στο άλμα σε μήκος Αθανασία Πέρρα υπέβαλε μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος αλλοδαπού ο οποίος εργάζεται παράνομα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Το περιστατικό έγινε έξω από το δωμάτιο της εγκατάστασης που παρέχεται από τον ΣΕΓΑΣ στους επίλεκτους αθλητές στίβου και μάλιστα η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του αλλοδαπού, που φέρεται να βρίσκεται στην Ελλάδα χωρίς άδεια παραμονής.

Κατά τη σύλληψή του, η αστυνομία βρήκε πάνω του σχεδόν όλα τα κλειδιά από τις εγκαταστάσεις.

Όπως γράφει το patrisnews, κι άλλοι αθλητές κατήγγειλαν ότι ο συγκεκριμένος λαθρομετανάστης είναι εκεί και κάνει τις δύσκολες δουλειές των άλλων υπαλλήλων, οι οποίοι για ανταμοιβή του δίνουν λίγα ευρώ. Επίσης σε μια άλλη περίπτωση, ο ίδιος υποδέχθηκε μέχρι και τη διεθνή επιτροπή αντιντόπινγκ.

Πλέον, οι συνθήκες του αδικήματος ερευνώνται επακριβώς και πέρα από το αστυνομικό μέρος, ενώ την τόσο ασυνήθιστη υπόθεση εξετάζει και η διοίκηση των, υπό παραχώρηση σε εταιρία του Κατάρ, αθλητικών εγκαταστάσεων!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ