To περιοδικό ΤΙΜΕ παρουσιάζει την Κριστίν Λαγκάρντ σαν τον Μεσσία της Ευρώπης - iefimerida.gr

To περιοδικό ΤΙΜΕ παρουσιάζει την Κριστίν Λαγκάρντ σαν τον Μεσσία της Ευρώπης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μπορεί η Κριστίν Λαγκάρντ να σώσει την Ευρώπη;» Αυτό το ερώτημα θέτει το αμερικανικό περιοδικό ΤΙΜΕ, στη διεθνή του έκδοση. Εντυπωσιάστηκε από τον χειρισμό της υπόθεσης της Κύπρου; Πάντως το περιοδικό έχει καταλήξει στην απόφασή του: Αν δεν μπορεί η Κριστίν Λαγκάρντ να σώσει την Ευρώπη, τότε ποιος μπορεί;

Το άρθρο έχει τρεις σελίδες, αφιερώνει πολλές παραγράφους για τον χαρακτήρα cool της διευθύντριας του ΔΝΤ και την κάνει σχεδόν να είναι πρωταθλήτρια χιούμορ.

«Ενώ η Κύπρος απειλούσε να τινάξει την παγκόσμια οικονομία στον αέρα η Λαγκάρντ διατηρούσε την ψυχραιμία της και έλεγε και μερικά αστεία» γράφει το ΤΙΜΕ.

Δυστυχώς για τη διευθύντρια του ΔΝΤ υπάρχει και η αντίθετη όψη, αυτή που ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης περιέγραφε ως «άκαμπτη» της Κριστίν Λαγκάρντ και έλεγε ότι «κάθε μισή ώρα είχε και μια διαφορετική απαίτηση».

Το ΤΙΜΕ πάντως επιμένει: Επί 10 ημέρες η Κριστίν Λαγκάρντ κατάφερε είτε με χάδια, είτε με φωνές είτε με πιέσεις να συμφωνήσουν μεταξύ τους οι Ευρωπαίοι ηγέτες.

Ας κάνουμε το σταυρό μας...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ