Προτάσεις για την αλλαγή του φορολογικού συστήματος ζητά το υπουργείο Οικονομικών - iefimerida.gr

Προτάσεις για την αλλαγή του φορολογικού συστήματος ζητά το υπουργείο Οικονομικών

Προτάσεις για την αλλαγή του φορολογικού συστήματος ζητά το υπουργείο Οικονομικώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόσκληση σε θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς να καταθέσουν την πρότασή τους για τη μεταρρύθμιση του φορολογικού συστήματος απηύθυνε το υπουργείο Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, μέσω της επιτροπής αναμόρφωσης του φορολογικού συστήματος, στην οποία προεδρεύει ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Μαυραγάνης, τα στελέχη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης καλούν τους θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς να υποβάλουν τις προτάσεις τους για τη μεταρρύθμιση του φορολογικού μας συστήματος, ώστε να επιτευχθεί η απλοποίηση, ο εκσυγχρονισμός και η αποτελεσματικότητά του προς όφελος των φορολογουμένων.

Τα θέματα τα οποία μελετά η επιτροπή είναι η απλοποίηση του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος, η σύνταξη Κώδικα Φορολογικών Διαδικασιών και η θέσπιση πρόσθετων μέτρων κατά της φοροδιαφυγής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ