Oσκαρική απόπειρα για να βγει καθαρός σε τεστ ναρκωτικών - Φόρεσε ψεύτικο μόριο! - iefimerida.gr

Oσκαρική απόπειρα για να βγει καθαρός σε τεστ ναρκωτικών - Φόρεσε ψεύτικο μόριο!

Oσκαρική απόπειρα για να βγει καθαρός σε τεστ ναρκωτικών - Φόρεσε ψεύτικο μόριο!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έναν ευφάνταστο, η αλήθεια είναι, τρόπο, προσπάθησε να ξεγελάσει τις αρχές ένας κρατούμενος των φυλακών του Μισούρι: Χρησιμοποίησε ένα ψεύτικο... μόριο προκειμένου να βγει καθαρός στο τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών. Η προσπάθειά του, παρόλα αυτά, παρότι εντυπωσιακή, στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία.

Ο λόγος για τον Σίντνεϊ Λεβίν, ο οποίος σύμφωνα με τη Huffington Post, χρησιμοποίησε μια συσκευή η οποία με δυο λόγια θα μπορούσε να περιγραφεί ως ένα ψεύτικο ουροποιητικό σύστημα.

Τι περιλαμβάνει: Ενα πλαστικό μόριο, το οποίο προσαρμόζεται με ειδική ζώνη πάνω στο σώμα του ενδιαφερομένου, φιαλίδια με ούρα ιατρικής καθαρότητας και μια σύριγγα.

Το σύστημα αυτό, το οποίο πωλείται στο διαδίκτυο, έχει κατασκευαστεί με αποκλειστικό σκοπό αυτό που το χρησιμοποίησε και ο κρατούμενος: Να ξεγελούν οι χρήστες ναρκωτικών όσους τους υποβάλουν σε τεστ ανίχνευσης μέσω των ούρων τους.

Βέβαια, εν προκειμένω, η προσπάθεια του Σίντνεϊ Λεβίν στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία, καθώς έγινε αντιληπτός από έναν αστυνομικό με αποτέλεσμα τώρα να αντιμετωπίζει ακόμη βαρύτερες ποινές από ότι στο παρελθόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ