Κατ' αντιπαράσταση εξέταση Διώτη - Μπίκα στην προανακριτική τη Δευτέρα - iefimerida.gr

Κατ' αντιπαράσταση εξέταση Διώτη - Μπίκα στην προανακριτική τη Δευτέρα

Κατ' αντιπαράσταση εξέταση Διώτη - Μπίκα στην προανακριτική τη Δευτέρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Kατ' αντιπαράταση θα εξετασθούν τη Δευτέρα από την προανακριτική επιτροπή που ερευνά την ύπαρξη τυχόν ευθυνών του πρώην υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ο πρώην επικεφαλής της ΕΥΠ Κωνσταντίνος Μπίκας και ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιώαννης Διώτης.

Στη λύση αυτή, της κατ' αντιπαράσταση εξέτασης οδήγηθηκαν τα μέλη της προανακριτικής ύστερα από τα νέα δεδομένα που προέκυψαν από τις καταθέσεις των κ. Μπίκα και Διώτη.

Συγκεκριμένα ο κ. Διώτης ισχυρίστηκε στην προανακριτική ότι ο τότε διοικητής της ΕΥΠ Κωνσταντίνος Μπίκας ενημέρωνε τον τότε πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Παράλλλα εξετάζεται το ενδεχόμενο να εξετασθούν κατ' αντιπαράσταση και οι Διώτης - Βενιζέλος, καθώς ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ κατέθεσε πως έδωσε το usb με τη λίστα στον Ευάγγελο Βενιζέλο στις 8 Ιουλίου 2011 (και όχι τον Αύγουστο του 2011, όπως λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ