Στουρνάρας: Δεν υπάρχει καμία «μαύρη τρύπα» στα έσοδα - iefimerida.gr

Στουρνάρας: Δεν υπάρχει καμία «μαύρη τρύπα» στα έσοδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έντονη κινητικότητα παρουσιάζεται στο κυβερνητικό επιτελείο ενόψει της άφιξης της τρόικα, με τον Αντώνη Σαμαρά, τον Γιάννη Στουρνάρα και τον Γιώργο Προβόπουλο να μελετούν την πορεία της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και την πρόοδο στις συγχωνεύσεις, αλλά και για άλλα ζητήματα που εκκρεμούν.

Πλησιάζει η «ώρα μηδέν» της επιστροφής της τρόικα στην Αθήνα με τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά να βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με το υπουργείο Οικονομικών και τον κ. Προβόπουλο, με κύριο ζήτημα την πορεία της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών και την πρόοδο των συγχωνεύσεων.

Ο κ. Στουρνάρας σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι δεν υπάρχει καμία «μαύρη τρύπα» στα έσοδα, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν θα δοθεί καμία παράταση στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, προσθέτοντας τέλος πως το ενιαίο τέλος ακινήτων βρίσκεται ακόμα υπό συζήτηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ