Η «Νίκας» σταματάει την παραγωγή των προϊόντων μετά τον εντοπισμό DNA αλόγου - iefimerida.gr

Η «Νίκας» σταματάει την παραγωγή των προϊόντων μετά τον εντοπισμό DNA αλόγου

Η «Νίκας» σταματάει την παραγωγή των προϊόντων μετά τον εντοπισμό DNA αλόγου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην προληπτική διακοπή της παραγωγής των προϊόντων «Νίκας Μοσχάρι», μέχρι την ολοκλήρωση των νέων διαδικασιών ελέγχου.

Η εταιρεία προχώρησε στην παραπάνω ενέργεια, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, με αφορμή τα αποτελέσματα ελέγχων του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), αναφορικά με τον εντοπισμό ίχνους DNA αλόγου σε δύο προϊόντα της σειράς "ΝΙΚΑΣ MΟΣΧΑΡΙ". Επίσης προχώρησε σε προληπτική απόσυρση όλων των προϊόντων της σειράς από όλα τα σημεία πώλησης στην Ελλάδα.

Παράλληλα η εταιρεία προχωρά στην αγορά μηχανήματος προηγμένης τεχνολογίας ανίχνευσης DNA, προχώρησε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία Π. Γ. Νίκας ΑΒΕΕ, ώστε μέσα από εσωτερικούς ελέγχους να διασφαλίσει περαιτέρω στους καταναλωτές την υψηλών προδιαγραφών υγιεινή και ασφάλεια των προϊόντων της.

Με την ολοκλήρωση του συνόλου των ελέγχων που διενήργησε η εταιρεία με δική της πρωτοβουλία, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, τα αποτελέσματά τους ήταν αρνητικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ