Προκαλεί πάλι η ύψους 1,90εκ. εκθαμβωτική κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ [εικόνες] - iefimerida.gr

Προκαλεί πάλι η ύψους 1,90εκ. εκθαμβωτική κόρη της Κιμ Μπάσιντζερ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες που ανέβασε στα social media η 18χρονη Άιρλαντ Μπόλντουιν, κόρη του Άλεκ Μπόλντουιν και της Κιμ Μπάσιντζερ.

Ένα τσουνάμι από εντυπωσιακές φωτογραφίες, που επιμένει να ανεβάζει η Άιρλαντ στους λογαριασμούς της σε tumblr και instagram, αποδεικνύουν περίτρανα γιατί έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με τα δυο μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων στον κόσμο.

Οι φωτογραφίες οι ίδιες δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αυτό που τις μετατρέπει σε άξιες λόγου είναι το γεγονός ότι η πανύψηλη Άιρλαντ μοιάζει εξαιρετικά με την μητέρα της, Κιμ Μπάσιντζερ.

Ενώ ο σχετικός ντόρος που έχει προκληθεί επιβεβαιώνει όσους πιστεύουν ότι, σε λίγα χρόνια, θα έχει μετατραπεί σε ένα από τα πλέον γνωστά ονόματα στο χώρο του μόντελινγκ.

Η ίδια, πάντως, συνεχίζει να αυτοσαρκάζεται. Όπως όταν π.χ.ανεβάζει την παρακάτω φωτογραφία γράφοντας «Χωρίς make up και με κοτσιδάκια μοιάζω με 4χρονο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ