Όσκαρ ατυχίας για Έλληνα ηθοποιό- Τράκαρε, έβγαλε μηνίσκο και πήγε να πέσει σε καταπακτή [βίντεο] - iefimerida.gr

Όσκαρ ατυχίας για Έλληνα ηθοποιό- Τράκαρε, έβγαλε μηνίσκο και πήγε να πέσει σε καταπακτή [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για το σερί ατυχιών και ατυχημάτων που του έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό μίλησε ο Παναγιώτης Πετράκης σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Έχω βγάλει το μηνίσκο μου και τώρα, λόγω κούρασης από τις πρόβες (σ.σ. για τους Δαίμονες, στους οποίους πρωταγωνιστεί) , είχα σοβαρό πρόβλημα. Ενώ πριν την πρεμιέρα έκλεισε η φωνή μου και πήρα κορτιζόνη. Είναι πολύ απαιτητικό το project αυτό. Ήταν άθλος. Μέχρι την πρεμιέρα πίστευα ότι δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει». Αυτό δήλωσε ο Παναγιώτης Πετράκης που βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό Mou.

Προσθέτοντας, σχετικά με το τι άλλο του έχει συμβεί, «Τράκαρα πριν την γενική πρόβα. Το αυτοκίνητο έπαθε πολύ μεγάλη ζημιά, εγώ απλά τράνταξα τον αυχένα μου. Τέλος, στην πρώτη πρόβα στο θέατρο Παλλάς, άνοιξε μία καταπακτή με τρία μέτρα βάθος κι εγώ χωρίς να το ξέρω πήγα προς τα εκεί.Με τράβηξε τελευταία στιγμή μία κοπέλα. Δεν θα μιλούσαμε τώρα αν έπεφτα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ