Ιερόδουλη «αναστήθηκε» όταν την τοποθέτησαν στο φέρετρο [βίντεο] - iefimerida.gr

Ιερόδουλη «αναστήθηκε» όταν την τοποθέτησαν στο φέρετρο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανικό προκάλεσε μία ιερόδουλη στη Ζιμπάμπουε, όταν σηκώθηκε από το φέρετρο σκορπίζοντας τον τρόμο στους παρευρισκόμενους.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Μπουλοβάγιο της Ζιμπάμπουε στο ξενοδοχείο Herald-Sun, ιδιαίτερα δημοφιλές στους κύκλους του αγοραίου έρωτα. Η ιερόδουλη το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, προσποιήθηκε ότι πέθανε κατά τη διάρκεια του σεξ για να μην την συλλάβουν οι αρχές.

Όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τη «νεκρή» γυναίκα αποφάσισαν να την τοποθετήσουν σε ένα χαλύβδινο φέρετρο για να την μετακινήσουν από το ξενοδοχείο.

Τότε αυτή ξύπνησε, μιας και ποτέ δεν είχε πεθάνει, και ουρλιάζοντας τους είπε «Θέλετε να με σκοτώσετε». Ωστόσο οι αυτόπτες μάρτυρες πίστευαν ότι η γυναίκα ήταν νεκρή και η ξαφνική «ανάστασή» της προκάλεσε τραγελαφικές αντιδράσεις: «Ήταν σαν σε ταινία,» είπε μια πηγή στην ιστοσελίδα Bulawayo24.com.«Οι άνθρωποι έτρεχαν μακριά σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Ήταν ένα τρομακτικό περιστατικό, επειδή ήμασταν όλοι πεπεισμένοι ότι είχε πεθάνει»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ