H μεγάλη δημοσιογράφος των ΗΠΑ Μπάρμπαρα Γουόλτερς παίρνει σύνταξη στα 83 της - iefimerida.gr
ΚΟΣΜΟΣ 

H μεγάλη δημοσιογράφος των ΗΠΑ Μπάρμπαρα Γουόλτερς παίρνει σύνταξη στα 83 της

Η Μπάρμπαρα Ουόλτερς, 83 χρόνων, η μεγάλη κυρία της αμερικανικής τηλεοπτικής δημοσιογραφίας, θα βγει στη σύνταξη, ανέφεραν χθεσινά δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου.

Η δημοσιογράφος, η οποία στη διάρκεια της σταδιοδρομίας της πήρε συνεντεύξεις από εκατοντάδες σταρ και προσωπικότητες, καθώς και από όλους τους προέδρους των ΗΠΑ είχε γίνει το 1976 η πρώτη γυναίκα παρουσιάστρια βραδινού δελτίου ειδήσεων στις ΗΠΑ.

Η είδηση θα ανακοινωθεί στη διάρκεια της εκπομπής The View, ενός καθημερινού talk show στο ABC το οποίο παρουσιάζει η Μπάρμπαρα Ουόλτερς, διευκρίνισαν οι New York Times επικαλούμενοι καλά πληροφορημένη πηγή.

Η τηλεόραση θα προβάλει μια αναδρομή στην καριέρα αυτής της δημοσιογράφου στο ABC, η οποία άρχισε το 1976. Η Μπάρμπαρα Ουόλτερς είχε εργαστεί προηγουμένως για το NBC, στο οποίο ήταν η συμπαρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής Today.

Η "Χόλιγουντ Ριπόρτερ", εφημερίδα της βιομηχανίας του θεάματος, υποστηρίζει πως η δημοσιογράφος, η οποία είχε προσβληθεί από κοκίτη στην αρχή της χρονιάς, κάτι που είχε γίνει είδηση σε όλα τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, θα βγει στη σύνταξη το Μάιο του 2014.

Ούτε το ABC News ούτε η ίδια η Μπάρμπαρα Ουόλτερς είχαν κάνει δηλώσεις ως αργά χθες το απόγευμα.

Η δημοσιογράφος, η οποία στη διάρκεια της σταδιοδρομίας της πήρε συνεντεύξεις από εκατοντάδες σταρ και προσωπικότητες, είχε γίνει το 1976 η πρώτη γυναίκα παρουσιάστρια βραδινού δελτίου ειδήσεων στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ