Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης απόψε στη σκηνή του Ρυθμός Stage - iefimerida.gr

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης απόψε στη σκηνή του Ρυθμός Stage

Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης απόψε στη σκηνή του Ρυθμός Stage
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φαίνεται πια πως τίποτα δεν μας σώζει» είχε γράψει κάποτε ο ποιητής Καίσαρας Εμμανουήλ, ωστόσο η απάντηση ήρθε απρόσμενα από τα γραπτά του Νίκου Καββαδία και απόψε ξανά με τη μελωδική φωνή του Δημήτρη Ζερβουδάκη

Πιστός στο ανοιξιάτικο ραντεβού του με το αθηναϊκό κοινό ο Δημήτρης Ζερβουδάκης συνεχίζει το μουσικό του ταξίδι με συνοδοιπόρο την Σοφία Γεωργαντζή, κάνοντας 3 στάσεις στο Ρυθμός Stage για την Παρασκευή 29 Μαρτίου και τις 2 πρώτες Παρασκευές του Απρίλη

Έτσι ο Καίσαρας Εμμανουήλ συναντά τον «Αμερικάνο», η «Πλατεία Ναυαρίνου» τον «Ήλιο που υψώνεται», τα «Ξωτικά» χορεύουν με τις «Νεράιδες», και εντέλει η Θεωρία γίνεται Πράξη μέσα από το «Σκέφτομαι να αλλάξω συμπεριφορά».

Μαζί του η τραγουδοποιός Σοφία Γεωργαντζή η οποία μας καλεί να ζωγραφίσουμε όνειρα μαζί της,καταθέτοντας τη δική της πρόταση στη γυναικεία τραγουδοποιία και ερμηνεύοντας με ξεχωριστό τρόπο τραγούδια του Δημήτρη Ζερβουδάκη.

Ρυθμός Stage (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη)
Είσοδος: 12€ (με μπίρα ή κρασί)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ