«Αηδίασα φιλώντας τον Μπραντ Πιτ», δηλώνει συμπρωταγωνίστριά του - iefimerida.gr

«Αηδίασα φιλώντας τον Μπραντ Πιτ», δηλώνει συμπρωταγωνίστριά του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την «αηδιαστική» εμπειρία τού να φιλάει τον Μπραντ Πιτ, ψηφισμένο πιο σέξι άντρα του πλανήτη, μίλησε η Κίρστεν Ντανστ.

«Εκείνη την εποχή ο Μπραντ έβλεπε πολύ ριάλιτι τηλεόραση. Είχε τα μαλλιά του μακριά. Και ήταν ένας ελαφρώς χίπης και πολύ κουλ τύπος. Ολοι γύρω μου μου έλεγαν συνέχεια πόσο τυχερή ήμουν που τον φίλησα. Αλλά εγώ σκεφτόμουν πόσο αηδιαστικό ήταν. Σκέψου ότι δεν φίλησα κανένα αγόρι τα επόμενα πέντε χρόνια». Αυτό δήλωσε η 30χρονη σταρ του Spiderman σχετικά με το φιλί που μοιράστηκε με τον σύζυγο της Τζολί στα γυρίσματα του Interview with the Vampire. Οταν ήταν δηλαδή μόλις 11 ετών.

«Αηδίασα φιλώντας τον Μπραντ Πιτ», δηλώνει συμπρωταγωνίστριά του  | iefimerida.gr 0

Κάτι που προφανώς εξηγεί μια δήλωση με την οποία είναι δεδομένο ότι διαφωνεί 90% του γυναικείου πληθυσμού.

Όσον αφορά το γιατί μπήκε σε ψυχιατρική κλινική λόγω κατάθλιψης, η Κίρστεν δήλωσε: «Χρειάστηκε να κάνω ένα διάλειμμα από τη ζωή μου για να δω ποια είμαι. Κάτι αναγκαίο αφού δουλεύω από μικρό παιδί σε ένα περιβάλλον όπου πάντα πρέπει να ικανοποιώ τις ανάγκες των άλλων πριν τις δικές μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ