Καβγάς Αδωνι - Μανώλη για το ευρώ: Προβοκατόρικα και βλακώδη τα ερωτήματά σου Γιάννη - iefimerida.gr

Καβγάς Αδωνι - Μανώλη για το ευρώ: Προβοκατόρικα και βλακώδη τα ερωτήματά σου Γιάννη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φωτιές άναψε η πρωινή ανάρτηση του Γιάννη Μανώλη ότι το ευρώ θα πρέπει να είναι επιλογή μας αλλά όχι με κάθε κόστος. Αμεσα απάντησε ο Αδωνις Γεωργιάδης και τα αίματα άναψαν στο twitter.

Ο Γιάννης Μανώλης έγραψε: «Επιλογή μας το Ευρώ, όχι όμως με κάθε κόστος! Πάνω απ' όλα το συμφέρον της χώρας και η αξιοπρεπής διαβίωση των πολιτών & όχι το Ευρώ!» για να πάρει την απάντηση από τον Αδωνι Γεωργιάδη: «Κάνε κόμμα με Σκουρλέτη/Λαφαζάνη Γιάννη... και η υποτίμηση -70% τουλάχιστον της δρχ. και οι ελλείψεις θα βελτιώσουν τη ζωή;», αλλά και «Σε συνθήκες χρεωκοπίας η έξοδος από το € θα οδηγούσε τον λαό στη λιμοκτονία. Αρα το ερώτημα είναι προβοκατόρικο και βλακώδες».

Ο Γιάννης Μανώλης επέμεινε: «Θέλω μια καθαρή απάντηση Αδωνι, ποια είναι η πρώτη σου προτεραιότητα; Το ευρώ ή η επιβίωση των πολιτών αν είναι να επιλέξεις;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ