«Οταν ξύπνησα φτύνοντας αίμα, σοκαρίστηκα», δηλώνει γνωστός Ελληνας τραγουδιστής - iefimerida.gr

«Οταν ξύπνησα φτύνοντας αίμα, σοκαρίστηκα», δηλώνει γνωστός Ελληνας τραγουδιστής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την περιπέτεια υγείας που παραλίγο να του στοιχίσει την φωνή του μίλησε ο Γιώργος Γιαννιάς σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Το πρωινό που μόλις ξύπνησα και έφτυσα αίμα από το στόμα μου, πήγα αμέσως στο νοσοκομείο. Φοβήθηκα πολύ ότι δεν θα μπορέσω να τραγουδήσω ξανά και ότι θα χάσω τη φωνή μου. Το σκέφτηκα πολλές φορές και τρόμαζα στο τι μπορεί να με περιμένει. Ρωτούσα συνεχώς τους γιατρούς για κάθε λεπτομέρεια. Οι δώδεκα ημέρες αφωνίας που μου συνέστησαν, μου φάνηκαν αιώνας». Αυτό δήλωσε ο Γιώργος Γιαννιάς στο Εγώ Weekly σχετικά με τον αιμορραγικό πολύποδα στις φωνητικές χορδές από τον οποίο έπασχε.

Προσθέτοντας πως «ένιωσα τον απόλυτο φόβο. Οι γιατροί, από την άλλη, το αντιμετώπισαν ως μία επέμβαση ρουτίνας. Για μένα, όμως, ήταν πολύ δύσκολο. Τρόμαξα πολύ, αλλά επειδή είμαι φύσει και θέσει αισιόδοξος άνθρωπος, πίστευα ότι όλα θα τελειώσουν καλά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ