O πρώην της Τζένιφερ Άνιστον κάνει περισσότερο μπότοξ από εκείνη - iefimerida.gr

O πρώην της Τζένιφερ Άνιστον κάνει περισσότερο μπότοξ από εκείνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζον Μάγιερ, διαβόητος για τις επώνυμες σχέσεις του με τις Τζένιφερ Άνιστον, Τζέσικα Σίμπσον, Τέιλορ Σουίφτ και Κέιτι Πέρι (από την οποία μόλις χώρισε για δεύτερη φορά), υποβάλλεται σε συχνές θεραπείες μπότοξ. Όχι όμως για να γίνει ομορφότερος.

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει με τις φωνητικές του χορδές έχουν αναγκάσει τον γνωστό τραγουδιστή να κάνει περισσότερες ενέσεις μπότοξ από όλες του τις πρώην μαζί.

Πάντα μετά από εντολή του ωτορινολαρυγγολόγου Δρ. Στίβεν Ζέιτελς, ο οποίος τις χρησιμοποιεί για να παραλύσει τις φωνητικές χορδές του Μάγιερ προκειμένου να θεραπευτούν. Ενώ ταυτόχρονα του έχει επιβάλει απόλυτη αφωνία.

Ο Μάγιερ προφανώς και κάνει ότι του πει ένας γιατρός τον οποίο βγήκε μέχρι και ευχαρίστησε δημόσια η Αντέλ στην τελετή απονομής των Grammys.

Άξιο επισήμανσης είναι ότι τα προβλήματα του Μάγιερ δημιουργήθηκαν λόγω υπερκόπωσης των φωνητικών χορδών μετά από μήνες συναυλιών. Πάντα σε συνδυασμό με κακή διατροφή και υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ