Κώστας Μπίκας: Ο Διώτης λέει ψέμματα για την ενημέρωση του Παπανδρέου - iefimerida.gr

Κώστας Μπίκας: Ο Διώτης λέει ψέμματα για την ενημέρωση του Παπανδρέου

Κώστας Μπίκας: Ο Διώτης λέει ψέμματα για την ενημέρωση του Παπανδρέου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ Κώστας Μπίκας προσήλθε στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής μετά την κλήση του, ως απόρροια των email τα οποία κατέθεσε ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννης Διώτης.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική αλληλογραφία ο ίδιος ο κ. Διώτης είχε γράψει απευθυνόμενος στον κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου ότι εκκρεμούσε συνάντησή του με τον Κώστα (σ.σ. Μπίκα, όπως διευκρίνισε σε νεότερο σημείωμα, απαντώντας στην ερώτηση Παπακωνσταντίνου «ποιος Κώστας») ο οποίος μάλιστα είχε ενημερώσει τον πρωθυπουργό (σ.σ. εννοούσε τον Γιώργο Παπανδρέου).

Ο κ. Μπίκας διέψευσε κατηγορηματικά το ότι είχε οποιαδήποτε συνομιλία με τον κ. Παπανδρέου περί της λίστας Λαγκάρντ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη θεωρείται σίγουρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επανακαταθέσει το αίτημά του για κατ' αντιπαράσταση εξέταση των δύο πρώην κρατικών λειτουργών.

Η αναδίπλωση της Κωνσταντοπούλου

Στο μεταξύ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου που το πρωί είχε καταθέσει ότι ο κ. Μπίκας παρακολουθούσε μέσω δορυφόρου την κατάθεση Βενιζέλου στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, μετά το σάλο που ξέσπασε γι' αυτή την καταγγελία που προφανώς δεν μπορεί να στοιχειοθετήσει προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λέγοντας πως όταν μιλούσε για «δορυφόρο» εννοούσε κάποιον άνθρωπο που τον ενημέρωνε...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ