Κουβέλης σε Πανούση: Το ποτήρι ξεχείλισε - Ασε τα αντάρτικα, δεν γίνεσαι υπουργός - iefimerida.gr

Κουβέλης σε Πανούση: Το ποτήρι ξεχείλισε - Ασε τα αντάρτικα, δεν γίνεσαι υπουργός

Κουβέλης σε Πανούση: Γιάννη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τετ α τετ με τον βουλευτή της Α' Αθηνών Γιάννη Πανούση είχε το μεσημέρι της Πέμπτης ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr o κ. Κουβέλης κάλεσε τον κ. Πανούση για να τα πουν... από κοντά, μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ που προηγήθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Είναι γνωστό, ότι ο κ. Πανούσης το τελευταίο διάστημα άφηνε αιχμές εναντίον του υφυπουργού Παιδείας Θεόδωρου Παπαθεοδώρου με αφορμή το σχέδιο «Αθηνά», ενώ κύκλοι της ΔΗΜΑΡ μιλούσαν για ξεκάθαρη επιθυμία από πλευράς Πανούση να αναλάβει υπουργείο (και μάλιστα το Δικαιοσύνης), ενόψει του ανασχηματισμού.

Ετσι, όπως πληροφορείται το iefimerida.gr o πρόεδρος στη σημερινή συνάντηση του το ξέκοψε, λέγοντας πως «η ΔΗΜΑΡ έχει υπουργούς και τους περιβάλλει με απόλυτη στήριξη», διαμηνύοντάς του να «κόψει» τα αντάρτικα γιατί το ποτήρι ξεχείλισε!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ