Αυτός είναι ο μικρότερος φορτιστής του κόσμου [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο μικρότερος φορτιστής του κόσμου [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θέλετε να κουβαλάτε μαζί σας το φορτιστή του κινητού σας τηλεφώνου, αλλά έχετε... ξεμείνει από μπαταρία; Κανένα πρόβλημα, η Devotec σας δίνει τη λύση.

Σίγουρα, το να μην μπορείς να χρησιμοποιήσεις το smartphone σου, την ώρα που το θες είναι μεγάλο πρόβλημα, αλλά και το να κουβαλάς μαζί σου το φορτιστή αναζητώντας πρίζα δεν είναι και ότι καλύτερο.

Η λύση, βρίσκεται στο νέο gadget που κυκλοφόρησε η Devotec, τον μικρότερο φορτιστή που υπάρχει στον κόσμο. Μια συσκευή που μπορεί να σου χαρίσει λίγη, αλλά πολύτιμη, «ενέργεια» όταν θα την χρειάζεσαι. Για την ακρίβεια, 220mAh, που μεταφράζεται σε χρόνο «ζωής» 20-30 λεπτών ενός σύγχρονου smartphone.

Αυτός είναι ο μικρότερος φορτιστής του κόσμου [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το συγκεκριμένο gadget, που έχει σχήμα ντεπόζιτου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερες από 500 φορές χωρίς πρόβλημα, ενώ αναμένεται να κοστίζει περίπου 20 ευρώ.

Αυτός είναι ο μικρότερος φορτιστής του κόσμου [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Το αξιοπερίεργο είναι πως η εταιρεία που προχωρά στην κατασκευή του, αναζητούσε χρηματοδότηση ύψους 20.000 δολαρίων μέσω του Kickstarter –την οποία ήδη εξασφάλισε σχετικά νωρίς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Smartphone κινητό φορτιστής gadget
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ