Aυτή είναι η σημαία που έστειλε τον Δημήτρη Κολλάτο στο κελί - iefimerida.gr

Aυτή είναι η σημαία που έστειλε τον Δημήτρη Κολλάτο στο κελί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Αστυνομικό Τμήμα προσήχθη ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος αφότου κρέμασε στο μπαλκόνι του σημαία που δείχνει μια γερμανική μπότα να πατάει την ελληνική σημαία, αφήνοντας ματωμένο αποτύπωμα.

Η προσαγωγή έγινε για προσβολή συμβόλου. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, προσήχθη στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος γιατί διαμαρτυρήθηκε η γερμανική πρεσβεία.

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Κολλάτος περιέγραψε στο newsbeast τη στιγμή της σύλληψής του.

«Οι Γερμανοί ήρθαν εδώ, μας έσφαξαν, πάτησαν τη σημαία μας, την Ακρόπολη. Πρέπει αυτά να τα θυμόμαστε», σημειώνει, τονίζοντας ότι δεν θα άνοιγε στους αστυνομικούς εάν δεν ερχόταν ο εισαγγελέας.

Αναφέρει δε ότι οι Γερμανοί συνεχίζουν την πολιτική του Χίτλερ αφού στόχος τους είναι να εξοντώσουν την Ελλάδα. Σημειώνει δε ότι στη νέα του ταινία που πραγματεύεται την γερμανική βαρβαρότητα είναι ακόμη πιο σκληρός.

«Με κράτησαν μέχρι τις 8.30 το βράδυ στο αστυνομικό τμήμα, με ταλαιπώρησαν και σήμερα πήγα στον εισαγγελέα, ο οποίος με άφησε ελεύθερο μέχρι να πάρει στα χέρια του τη δικογραφία και να με καλέσει σε δικάσιμο».
«Αν με συνέλαβαν για τη σημαία, με την ταινία που κάνω τώρα τι θα κάνουν; Με την ταινία που κάνω θα με σκοτώσουν δηλαδή; Εγώ, ξέρετε, είμαι εναντίον των Γερμανών και της πολιτικής της Μέρκελ. Βλέπετε τι τραβάει χρόνια τώρα η Ελλάδα. Είδατε τι έκαναν στην Κύπρο. Την κατέστρεψαν, την βούλιαξαν.
Η ταινία μου αναφέρεται στη γερμανική βαρβαρότητα και στο κακό που έχουν προκαλέσει οι Γερμανοί» αναφέρει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ