Ο Μαγικός Αυλός του Μότσαρτ στη Λυρική για δύο μοναδικές παραστάσεις - iefimerida.gr

Ο Μαγικός Αυλός του Μότσαρτ στη Λυρική για δύο μοναδικές παραστάσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Εθνική Λυρική Σκηνή επιστρέφει μία από τις δημοφιλέστερες όπερες παγκοσμίως. Ο Μαγικός Αυλός του Μότσαρτ θα βρίσκεται στη σκηνή του Θέατρου Ολύμπια για δύο μοναδικές παραστάσεις που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.

Την σκηνοθεσία του έργου έχει αναλάβει ο διακεκριμένος Γάλλος Αρνώ Μπερνάρ και τη μουσική διεύθυνση οι Ηλίας Βουδούρης και Μίλτος Λογιάδης. Η παράσταση παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Λυρική Σκηνή, την περίοδο 2010-11 με τεράστια επιτυχία, αφού πρόκειται για ένα έργο υψηλής αισθητικής που κατάφερε να κερδίσει κοινό και κριτικούς.

Ο Μαγικός αυλός είναι η τελευταία από τις 17 συνολικά όπερες που έγραψε ο Μότσαρτ και κατάφερε να τη διευθύνει λίγο πριν το θάνατό του, στην πρεμιέρα που δόθηκε στην Βιέννη στις 30 Σεπτεμβρίου 1791.

Η αδελφοσύνη, η ελευθερία, η αγάπη, η νίκη του καλού, η αναζήτηση της αρετής, το μεγαλείο της σιωπής και η επικράτηση της αλήθειας είναι οι αξίες που περιγράφει η μεγαλειώδης όπερα.

Πέμπτη 28 και Παρασκευή 29 Μαρτίου
Θέατρο Ολύμπια, Ακαδημίας 59-61, Αθήνα
Συμμετέχουν η Ορχήστρα και η Χορωδία της ΕΛΣ
Τιμές εισιτηρίων €20, €30, €40, €50, €60, €80 / Παιδικό, φοιτητικό €15
(Την Πέμπτη 28 Μαρτίου όλα τα εισιτήρια της παράστασης θα διατεθούν με έκπτωση 15% στο πλαίσιο της κοινωνικής τιμολογιακής πολιτικής της ΕΛΣ.)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ