Πίνακας Ελληνίδας ηθοποιού κοσμεί το επτάστερο Burj Al Arab στο Ντουμπάι [βίντεο] - iefimerida.gr

Πίνακας Ελληνίδας ηθοποιού κοσμεί το επτάστερο Burj Al Arab στο Ντουμπάι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την έκθεση ζωγραφικής που ετοιμάζει στο εξωτερικό μίλησε η Μίνα Ορφανού σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Στα «ψιλά» της πολύ ενδιαφέρουσας συνέντευξης που έδωσε στο Πρωινό Mou πέρασε η επιβεβαίωση από τα χείλη της Μίνας Ορφανού ότι όντως ένας από τους πίνακες ζωγραφικής της πουλήθηκε (έναντι μεγάλου ποσού) και πλέον κοσμεί το εμβληματικό επτάστερο ξενοδοχειό Burj Al Arab στο Ντουμπάι.

«Αυτό που μοιάζει με πανί», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Η οποία και εξήγησε ότι ένας από τους λόγους είναι η μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η Στρέλλα, η ταινία με την οποία την γνωρίσαμε «Η Στρέλλα παίχτηκε παντού. Έγινε χαμός. Παίχτηκε -μεταξύ άλλων- στην Ιαπωνία, το Ισραήλ, την Νορβηγία και την Σουηδία. Στην Γαλλία συγκεκριμένα παιζόταν για 4 ολόκληρους μήνες σε 10 αίθουσες».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η ταλαντούχα ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι όντως ετοιμάζει έκθεση ζωγραφικής που θα λάβει χώρα στο εξωτερικό. Και ότι θα δεχόταν να επαναλάβει ένα ρόλο όπως στο Στρέλλα, αν της το ζητούσε ο Αλμοδοβάρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντουμπάι Πρωινό mou Μίνα Ορφανού Burj Al Arab
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ