«Εχω δει Κύπριο επιχειρηματία να χαλάει 45.000 ευρώ σε λουλούδια», δηλώνει ανερχόμενος τραγουδιστής - iefimerida.gr

«Εχω δει Κύπριο επιχειρηματία να χαλάει 45.000 ευρώ σε λουλούδια», δηλώνει ανερχόμενος τραγουδιστής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις υπερβολές που έχει δει να συμβαίνουν μέσα στη νύχτα και τις ώριμες γυναίκες που του αρέσουν μίλησε ο Νικηφόρος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Υπήρχαν άτομα που μέχρι πρόσφατα χαλούσαν υπέρογκα ποσά σε λουλούδια π.χ. μέχρι και 16.000 ευρώ σε ένα βράδυ. Είναι αρκετά προκλητικό αυτό για την εποχή που ζούμε παρόλο που για εμάς τους τραγουδιστές κάτι τέτοιο είναι υπέρ μας και βγάζει χρήματα το μαγαζί και πληρώνονται οι καλλιτέχνες και το προσωπικό. Ωστόσο θεωρώ ότι είναι υπερβολή. Έχει τύχει να είμαι πελάτης και να μάθω ότι Κύπριος επιχειρηματίας χάλασε 45.000 ευρώ σε λουλούδια». Αυτό δήλωσε, σύμφωνα με δημοσίευμα του zappit, ο ανερχόμενος τραγουδιστής στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη.

Προσθέτοντας, όσον αφορά το ποιες γυναίκες του αρέσουν: «Μου αρέσουν οι ωραίες γυναίκες και οι μελαχρινές ιδιαίτερα. Μου αρέσουν πολύ οι ΜILF (σ.σ. Mothers I Would Like To...). Οι ώριμες γυναίκες. Πιστεύω ότι συνήθως με τις γυναίκες στην ηλικία μου δεν μπορώ να συνεννοηθώ. Είχα σχέση με μεγαλύτερες γυναίκες. Οταν ήμουν πιο μικρός είχα σχέση με μια 40άρα».

Οσον αφορά την πιο άβολη στιγμή που έχει νιώσει με φαν, δηλώνει: «Εχουν τύχει φορές να έρθει κάποιος στο καμαρίνι και να σου ζητήσει πράγματα που δεν μπορείς να τα κάνεις. Είναι προσβλητικό όλο αυτό γιατί και έρχεσαι σε δύσκολη θέση αλλά και γιατί μπορεί να μην σου αρέσει η κοπέλα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ