Εστειλαν σφαίρες στον δικαστή του Σαρκοζί για την υπόθεση Μπετανκούρ - iefimerida.gr

Εστειλαν σφαίρες στον δικαστή του Σαρκοζί για την υπόθεση Μπετανκούρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απειλές κατά της ζωής του δέχθηκε ο δικαστής Ζαν-Μισέλ Ζαντί ο οποίος διατύπωσε κατηγορίες σε βάρος του πρώην προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί για την υπόθεση Μπετανκούρ, καθώς χθες στην εισαγγελία του Μπορντό έφτασε μια απειλητική επιστολή μαζί με άσφαιρα φυσίγγια.

Οι απειλές στρέφονται κυρίως εναντίον του Ζαντί, αλλά και άλλων μελών του συνδικάτου των δικαστών, το οποίο αποκάλυψε το θέμα. Σε ανακοίνωσή του το συνδικάτο καταγγέλλει πως «μετά τις υβριστικές δηλώσεις ορισμένων πολιτικών ύστερα από τη διατύπωση κατηγοριών σε βάρος του Νικολά Σαρκοζί και μετά την αμφισβήτηση της αμεροληψίας ενός εκ των δικαστών από το δικηγόρο του Σαρκοζί, Τιερί Χερτσόγκ, ο δικαστής αυτός έλαβε επιστολή μαζί με άσφαιρα φυσίγγια, στην οποία διατυπώνονται καθαρά απειλές κατά της ζωής του ιδίου, της οικογένειάς του και μελών του συνδικάτου των δικαστών του οποίου είναι μέλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ