Αυτός είναι ο πραγματικός Μπάτμαν και βρίσκεται στην Καλιφόρνια [εικόνες&βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτός είναι ο πραγματικός Μπάτμαν και βρίσκεται στην Καλιφόρνια [εικόνες&βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα επιθυμούσαν να υπάρχει ένας σούπερ ήρωας σαν τον «Σκοτεινό Ιππότη», με άγρυπνο μάτι να παρακολουθεί και να καταπολεμά το έγκλημα στην πόλη του, ωστόσο, η μικρή κοινότητα της Πεταλούμα στην Καλιφόρνια όντως έχει τον δικό της Μπάτμαν.

Ο λόγος για ένα 19χρονο ο οποίος, ως γνήσιος σούπερ ήρωας, αρνείται πεισματικά να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα, παρά μόνο δηλώνει ότι τα πρωινά σπουδάζει στο Κολέγιο, αλλά τις νύχτες φοράει τη μάσκα και τη στολή του και κυκλοφορεί στους δρόμους της πόλης με το σκουτεράκι του για να αντιμετωπίσει επίδοξους εγκληματίες.

Είναι, μάλιστα, ιδιαίτερα δημοφιλής στην πόλη του, ενώ η σελίδα του στο facebook αριθμεί ήδη περισσότερους από 7.000 φίλους.

Μιλώντας σε τοπικό κανάλι εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να αποκτήσει μια κρυφή ταυτότητα και αναφέρει ότι όλα ξεκίνησαν σαν ένα αστείο λίγο μετά τα Χριστούγεννα όταν αποφάσισε να φτιάξει τη σελίδα του στο Διαδίκτυο. Επειτα από τις πολλές επισκέψεις και την διαδικτυακή δημοσιότητα έπρεπε να περάσει στην πράξη.

«Στόχος μου είναι να πείσω τους ανθρώπους ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει σούπερ ήρωας» δηλώνει ο 19χρονος Μπάτμαν και τονίζει ότι η ευαισθητοποίηση των πολιτών είναι το μεγαλύτερό του κίνητρο.

Μπορεί να μην είναι πραγματικός τιμωρός, ωστόσο, είναι πολύ δημοφιλής στην πόλη του και όχι μόνο, ενώ η κίνησή του αντιμετωπίζεται πολύ θετικά ακόμη και από τις επίσημες αρχές.

Πρόσφατα, πάντως, συμμετείχε στις προσπάθειες εντοπισμού μιας παλιάς του συμμαθήτριας, το πτώμα της οποίας, δυστυχώς, βρέθηκε αργότερα σε μια λίμνη.

Ο « Μπάτμαν της Πεταλούμα» ,πάντως, δεν σταματάει μόνο εκεί, αλλά οργανώνει και παρωδίες μαχών με τους κλασσικούς αντιπάλους του τον «Τζόκερ της Πεταλούμα», αλλά και τον «Πιγκουίνο της Πεταλούμα».

Αυτός είναι ο πραγματικός Μπάτμαν και βρίσκεται στην Καλιφόρνια [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 0
Αυτός είναι ο πραγματικός Μπάτμαν και βρίσκεται στην Καλιφόρνια [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 1
Αυτός είναι ο πραγματικός Μπάτμαν και βρίσκεται στην Καλιφόρνια [εικόνες&βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ