O Oσκαρ Ντε λα Ρέντα χλευάζει τα ρούχα της Μισέλ Ομπάμα [εικόνες] - iefimerida.gr

O Oσκαρ Ντε λα Ρέντα χλευάζει τα ρούχα της Μισέλ Ομπάμα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ακόμη μία φορά το στυλ της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ βρίσκεται στο στόχαστρο των ανθρώπων της μόδας. Μετά, την Βίβιαν Γουέστγουντ άλλος ένας πασίγνωστος σχεδιαστής σχολίασε αρνητικά τις ενδυματολογικές επιλογές της Μισέλ Ομπάμα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «το στυλ της είναι τραγικό».

Ο λόγος για τον Όσκαρ Ντε Λα Ρέντα.

«Επαναλαμβάνει το ίδιο, κραυγαλέο στυλ όλα αυτά τα χρόνια. Όσο πάει και πιο έντονα, με την πρόφαση της απλότητας. Κάτι τέτοιο, μόνο απλό δεν είναι» δήλωσε ο διάσημος μόδιστρος, ο οποίος δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων με την πρώτη κυρία των ΗΠΑ.

«Δεν πιστεύω να βελτιωθούν ποτέ οι σχέσεις μου με την Μισέλ Ομπάμα. Το θεωρώ απίθανο! Και γιατί να προσπαθήσω άλλωστε. Δεν έχω καμία πρόθεση. Θεωρώ το στυλ της τραγικό» ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Επειδή είναι η πρώτη κυρία; Δεν πιστεύω πως θα βελτιωθούν οι πωλήσεις μου στην Ευρώπη, στο Ντουμπάι, στην Ασία αν φορέσει κάτι δικό μου η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου. Δεν θεωρώ ότι θα κερδίσω φήμη ούτε καν στην Αμερική!»

O Oσκαρ Ντε λα Ρέντα χλευάζει τα ρούχα της Μισέλ Ομπάμα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ