Κοκαΐνη αξίας 48 εκ. ευρώ διακινήθηκε με ιδιωτικό τζετ πασίγνωστου Γάλλου μεγιστάνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Κοκαΐνη αξίας 48 εκ. ευρώ διακινήθηκε με ιδιωτικό τζετ πασίγνωστου Γάλλου μεγιστάνα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σαστισμένος γνωστός παγκοσμίως Γάλλος μεγιστάνας ανακάλυψε με τρόμο ότι το ιδιωτικό του τζετ χρησιμοποιήθηκε για τη λαθραία διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης από την Καραϊβική.

Ο Αλέν Αφλελού, ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης αλυσίδας franchise καταστημάτων οπτικών στην Ευρώπη, δεν επέβαινε στο αεροσκάφος, ενώ δηλώνει έκπληκτος από το γεγονός.

Το αεροσκάφος είχε ενοικιαστεί από την εδρεύουσα στη Λυόν εταιρεία Transhelicopter Services και επρόκειτο να μεταβεί από την Πούντα Κάνα της Δομινικανής Δημοκρατίας σε περιφερειακό αεροδρόμιο του Παρισιού με ενδιάμεσο σταθμό τις Αζόρες.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Αφκελού, Ιζαμπέλ Αμαρατζί, «το αεροσκάφος, καθώς και άλλο ένα μικρότερο της ίδιας εταιρείας χρησιμοποιούνται από τον επιχειρηματία και τους συνεργάτες του για επαγγελματικά ταξίδια, ενώ, όταν δεν χρησιμοποιείται, ενοικιάζεται από ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε. Οι δικηγόροι μας προσπαθούν να διαλευκάνουν την υπόθεση».

Κοκαΐνη αξίας 48 εκ. ευρώ διακινήθηκε με ιδιωτικό τζετ πασίγνωστου Γάλλου μεγιστάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Κοκαΐνη αξίας 48 εκ. ευρώ διακινήθηκε με ιδιωτικό τζετ πασίγνωστου Γάλλου μεγιστάνα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ