Η επίμαχη φωτογραφία της απόβασης των στρατιωτικών δυνάμεων της Βόρειας Κορέας που κάνει το γύρο του κόσμου [εικόνα] - iefimerida.gr

Η επίμαχη φωτογραφία της απόβασης των στρατιωτικών δυνάμεων της Βόρειας Κορέας που κάνει το γύρο του κόσμου [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σειρά από προειδοποιήσεις έχει εκδώσει η δικτατορική κυβέρνηση της βόρειας Κορέας, όπου ανακοινώνει την από πλευράς της προετοιμασία επίθεσης που θα κατέλυε την εκεχειρία, η οποία έβαλε τέλος στον πόλεμο της Κορέας πριν από 60 χρόνια.

Σύμφωνα με την τελευταία δήλωσή της, υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για τη διεξαγωγή «πυρηνικού πολέμου» κατά της υποστηριζόμενης από τις ΗΠΑ εχθρικής συμμαχίας.

Ανάμεσα, όμως, σε σκηνές πυραυλικών επιθέσεων, στρατιωτικών ελιγμών και επιτόπιων επιθεωρήσεων από την ηγεσία της, η Βόρεια Κορέα προέβη στη δημοσίευση φωτογραφίας που απεικονίζει άσκηση απόβασης, η οποία θεωρείται προϊόν photoshop.

Την εν λόγω φωτογραφία αναπαρήγαγαν πολυάριθμα διεθνή ειδησεογραφικά sites, προτού το AFP την αποσύρει, επικαλούμενο «υπερβολική ψηφιακή αλλοίωση».

Η επίμαχη φωτογραφία της απόβασης των στρατιωτικών δυνάμεων της Βόρειας Κορέας που κάνει το γύρο του κόσμου [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ