Ο Μέσι υπέφερε στο γήπεδο από το υψόμετρο της Βολιβίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Μέσι υπέφερε στο γήπεδο από το υψόμετρο της Βολιβίας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Λιονέλ Μέσι και οι υπόλοιποι παίκτες της Αργεντινής υπέφεραν από το υψόμετρο 3.650 μέτρων που βρίσκεται το γήπεδο «Ερνάντο Σίλες» στην πρωτεύουσα της Βολιβίας Λα Παζ.

Η «αλμπισελέστε» μπορεί να απέσπασε την ισοπαλία 1-1 από την Βολιβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014, όμως οι παίκτες της υπέφεραν από την ατμοσφαιρική διαφορά, εξαιτίας του υψομέτρου. Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που δείχνει τον Λιονέλ Μέσι να είναι εξουθενωμένος μετά από μία υπέροχη ατομική ενέργεια, όπως και το τετ α τετ που έχασε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Μάλιστα, στον Ανχελ Ντι Μαρία χρειάστηκε να του παρασχεθεί κάποια στιγμή στον αγώνα οξυγόνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ίδιο γήπεδο η Αργεντινή, με προπονητή τον Ντιέγκο Μαραντόνα, είχε γνωρίσει βαριά ήττα με 6-1 τον Απρίλιο του 2009.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ