Kύπρος: Ο Τύπος προειδοποιεί τους πολίτες να μην κρύβουν τα λεφτά στο σπίτι - iefimerida.gr

Kύπρος: Ο Τύπος προειδοποιεί τους πολίτες να μην κρύβουν τα λεφτά στο σπίτι

Kύπρος: Ο Τύπος προειδοποιεί τους πολίτες να μην κρύβουν τα λεφτά στο σπίτι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οργανωμένες σπείρες, εκμεταλλευόμενες την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Κύπρο τις τελευταίες μέρες ετοιμάζονται να χτυπήσουν σπίτια, των οποίων οι ιδιοκτήτες αποφασίζουν να φυλάξουν στο σπίτι τις καταθέσεις που αποσύρουν από τις τράπεζες, προειδοποιεί σήμερα η εφημερίδα Φιλελεύθερος Κύπρου.

Σχετικές πληροφορίες είναι σε γνώση της Αστυνομίας, η οποία και γνωρίζει ότι οι γνωστές σπείρες των Ρουμάνων και Πολωνών, αλλά και των Κυπρίων, θα δράσουν μόλις οι Κύπριοι αποφασίσουν να αποσύρουν και να φυλάξουν στα σπίτια τα λεφτά τους.

Οι αρμόδιες αρχές συστήνουν στο κοινό να μην αφήνουν μεγάλα χρηματικά ποσά και πολύτιμα αντικείμενα στο σπίτι και να προτιμήσουν την κατάθεση είτε σε τράπεζες είτε σε θυρίδες.To Bήμα: Ποιοι δύο αρχηγοί κομμάτων έχουν καταθέσεις στην Κύπρο και θα υποστούν κούρεμα

Επίσης, είναι σημαντικό να λεχθεί ότι πιστωτικές κάρτες και οι κάρτες ανάληψης δεν πρέπει να βρίσκονται στα ίδια σημεία με τους κωδικούς τους. Είναι καλύτερα να τους απομνημονεύσετε ή να τους φυλάσσετε σε άλλα σημεία, προειδοποιεί η εφημερίδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ