Εκπτώσεις στις μηνιαίες κάρτες των ΜΜΜ του ΟΑΣΑ για τον Απρίλιο - iefimerida.gr

Εκπτώσεις στις μηνιαίες κάρτες των ΜΜΜ του ΟΑΣΑ για τον Απρίλιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε ότι σύμφωνα με υπουργική απόφαση οι κάτοχοι καρτών απεριόριστων διαδρομών κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων που πραγματοποιήθηκαν στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς του Ο.Α.Σ.Α. το χρονικό διάστημα από την 1η Ιανουαρίου 2013 θα αποζημιωθούν με μειωμένες τιμές πώλησης στις μηνιαίες κάρτες.

Έτσι, για τον Απρίλιο του 2013 θα ισχύουν οι παρακάτω τιμές για τους επιβάτες που θα επιδεικνύουν στα εκδοτήρια των Ο.ΣΥ Α.Ε. & ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., ισχύον στέλεχος κάρτας απεριορίστων διαδρομών:

  • Μηνιαία Κάρτα για όλα τα ΜΜΜ : € 34,00
  • Μηνιαία Κάρτα για όλα τα ΜΜΜ μειωμένη : € 17,00
  • Μηνιαία Κάρτα για Λεωφορεία- Τρόλλευ-Τραμ : € 16,00
  • Μηνιαία Κάρτα για Λεωφορεία- Τρόλλευ-Τραμ μειωμένη : € 8,00

Οι παραπάνω εκπτώσεις δεν θα ισχύουν για έκδοση νέων μηνιαίων καρτών, οι οποίες ειδικά για το μήνα Απρίλιο 2013, θα διατίθενται αποκλειστικά από τη ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. από τα εκδοτήρια των σταθμών Ομόνοιας και Συντάγματος.

Η ρύθμιση που αφορά την παροχή έκπτωσης στους κατόχους ετησίων καρτών απεριορίστων διαδρομών (με ισχύ τον Ιανουάριο 2013), θα εφαρμοστεί αποκλειστικά από τον Ο.Α.Σ.Α. για το σύνολο του έτους, με την έκδοση αντίστοιχης απόφασης του Δ.Σ. του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ