Ανω κάτω κάνουν το Δήμο Αθηναίων τα εξόριστα σκυλιά του Συντάγματος - Τι λέει ο Καμίνης - iefimerida.gr

Ανω κάτω κάνουν το Δήμο Αθηναίων τα εξόριστα σκυλιά του Συντάγματος - Τι λέει ο Καμίνης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τις αντιδράσεις – και τα ειρωνικά σχόλια- που προκάλεσε η απόφαση να απομακρυνθούν δύο από τους σκύλους που «τρομοκράτησαν» την τρόικα στο Σύνταγμα, ο Δήμαρχος Αθηναίων ενημερώνει το κοινό για τις σχετικές εξελίξεις μέσω twitter.

Ο Γιώργος Καμίνης αναφέρει ότι σήμερα θα συνεδριάσει το 5μελές συμβούλιο του προγράμματος για ν'αποφασίσει, κατά τον νόμο, την απελευθέρωση της Νέλλης και του Ρούμπι. Τα δυο σκυλιά απομακρύνθηκαν χθες επειδή με διαφορά λίγων ημερών δάγκωσαν δύο πολίτες, προσθέτει ο δήμαρχος, αναφέροντας ότι ακολουθήθηκε η διαδικασία που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Η γνωστή σκυλοπαρέα Νέλλη, Ρούμπι και Στράτος, ήρωες της καθημερινότητας στο Σύνταγμα έγινα διάσημοι όταν υποδέχθηκαν με γαβγίσματα και απειλητικές διαθέσεις τους εκπροσώπους της τρόικα στο Υπουργείο Οικονομικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ