Έρχεται στην Ευρώπη το νέο HTC One - Ανακοινώθηκε επίσημα η κυκλοφορία του - iefimerida.gr

Έρχεται στην Ευρώπη το νέο HTC One - Ανακοινώθηκε επίσημα η κυκλοφορία του

Έρχεται στην Ευρώπη το νέο HTC One - Ανακοινώθηκε επίσημα η κυκλοφορία του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από αρκετή καθυστέρηση και μεγάλη ανυπομονησία από την πλευρά των φαν της HTC, θα έρθει το καινούριο μοντέλο της εταιρίας, το HTC One, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από την επόμενη εβδομάδα στην Ευρώπη.

Η καινούρια συσκευή θα διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών και επεξεργαστή Snapdragon 600 στα 1,7GHz καθώς και ιδιαίτερα εντυπωσιακή κάμερα, αυξάνοντας της πιθανότητες κατάταξής του στη λίστα με τακορυφαία μοντέλα της χρονιάς.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της HTC: «Η διάθεση του νέου HTC One θα ξεκινήσει από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και την Ταϊβάν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και τις περισσότερες χώρες της Ασίας κι του Ειρηνικού θα φτάσει πριν τα τέλη του Απριλίου»

Η Ταϊβανέζικη εταιρία, έχει ποντάρει πολλά επάνω στο One, ελπίζοντας ότι η νέα συσκευή καταφέρει να κερδίσει το χαμένο έδαφος αυξάνοντας το μερίδιο της HTC στην αγορά και εκτοξεύοντας τη δημοτικότητα της στα ύψη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ